Η Europa αποτελεί μία από τις κορυφαίες μάρκες στην Ευρώπη στα συστήματα αλουμινίου και όχι άδικα. Η υψηλή αισθητική, η άριστη λειτουργικότητα και η μεγάλη αντοχή είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, τα οποία εκτείνονται σε μια μεγάλη γκάμα συστημάτων για όλες τις ανάγκες.

Τα ρολά αλουμινίου Europa αποτελούν το απαιτούμενο συμπλήρωμα στα συστήματα αλουμινίου, έτσι ώστε το σπίτι να έχει τη μέγιστη μόνωση και ασφάλεια. Εφαρμόζουν στα αντίστοιχα συστήματα αλουμινίου της εταιρείας και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Γενικά, η Europa προσφέρει πολλών ειδών επιλογές ανάλογα με τις αισθητικές απαιτήσεις κάθε πελάτη, το επίπεδο μόνωσης που απαιτείται με βάση τις καιρικές συνθήκες κάθε περιοχής και τις ανάγκες του φέροντος οργανισμού, ενώ υπάρχει πληθώρα λύσεων και με βάση το επιθυμητό εύρος τιμής.

Γιατί να επιλέξω συστήματα ρολών Europa;

Τα συστήματα ρολών Europa συνδυάζονται άριστα με τα συστήματα αλουμινίου της ίδιας εταιρείας. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η άριστη λειτουργικότητα, η οποία προσφέρει αθόρυβο μηχανισμό και τη μέγιστη προσαρμογή στο κούφωμα αλουμινίου. Παράλληλα, θεαματική είναι και η ανθεκτικότητα των συστημάτων αλουμινίου Europa, τα οποία ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν και τα χρόνια χρήσης παραμένουν αναλλοίωτα και πλήρως λειτουργικά.

Φυσικά, για το τελικό αποτέλεσμα ως προς την εφαρμογή, τη θερμομόνωση, την ηχομόνωση, τη λειτουργία και την ανθεκτικότητα του ρόλου παίζει τεράστιο ρόλο και η εγκατάσταση του συστήματος. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε έμπειρους τεχνικούς με τεχνογνωσία και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως η Alumin Smart Line.

Μοντέλα συστημάτων ρολών Europa

Στη σειρά των συστημάτων ρολών Europa μπορείτε να βρείτε διάφορα μοντέλα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε:

 

EUROPA 950

Τα συστήματα ρολών EUROPA 950 Hybrid, προσφέρει υψηλή θερμομόνωση για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και άριστες συνθήκες διαβίωσης στο εσωτερικό του σπιτιού. Μπορεί να εφαρμόσει σε όλα τα συστήματα της ίδιας κατηγορίας, με ή χωρίς ειδικούς αυτοματισμούς. Επίσης, για να παρέχεται όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια, το σύστημα κλειδώματος φέρνει ενισχυμένο σύρτη από χάλυβα. Έτσι, προσφέρει άριστη προστασία από τις διαρρήξεις και είναι ιδανικό για το ισόγειο ή τον πρώτο όροφο.

 

EUROPA 990

Τ0 σύστημα ρολών EUROPA 990 προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και αντοχή, αποτελώντας την επόμενη έκδοση της σειράς EUROPA 990 Hybrid.

 

EUROPA 999

Τ0 σύστημα ρολών EUROPA 999 αποτελεί ένα προηγμένο μοντέλο με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και υψηλή αισθητική σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Η σειρά EUROPA 999 Hybrid προσφέρει άριστη θερμομόνωση στην οικία, συνδυάζοντας την ασφάλεια με την υβριδική τεχνολογία.

 

Μάθετε περισσότερα για τα συστήματα ρολών Europa, τα οποία εγκαθιστά η Alumin Smart Line με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας, ώστε να απολαμβάνετε ένα σύστημα άριστης εφαρμογής και αντοχής εφ’ όρου ζωής.