Τα συστήματα ρολών Europa είναι γνωστά για την υψηλή αισθητική τους, την άριστη λειτουργικότητα τους και την μεγάλη αντοχή τους.

Τα συστήματα αυτά προσφέρουν μόνωση στην οικία, ενώ εφαρμόζονται με όλα τα συστήματα αλουμινίου της ίδιας κατηγορίας. Μπορείτε να τα βρείτε στα εμπόριο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ενώ μπορείτε να τα βρείτε και απλά, χωρίς δηλαδή να προσφέρουν μόνωση.

Το σύστημα ρολών EUROPA 950 Hybrid, προσφέρει υψηλή θερμομόνωση. Μπορεί να εφαρμοστεί με όλα τα συστήματα της ίδιας κατηγορίας, ενώ μπορεί να έχουν εφαρμοστεί σε αυτά και ειδικοί αυτοματισμοί. Επίσης, για να παρέχεται όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια, το σύστημα κλειδώματος φέρνει ενισχυμένο σύρτη από χάλυβα.

Τα συστήματα ρολών EUROPA 990, αποτελούν κατασκευές αλουμινίου και προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια και αντοχή. Τα συστήματα ρολών EUROPA 990 αποτελούν την επόμενη έκδοση της σειράς EUROPA 990 Hybrid.

Τέλος, τα συστήματα EUROPA 999, αποτελούν μια προηγμένη καινοτομία, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Η σειρά EUROPA 999 Hybrid, προσφέρει μόνωση στην οικία, συνδυάζοντας την ασφάλεια με την υβριδική τεχνολογία.