ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Υψηλή Αισθητική και άριστες τιμές

ή καλέστε μας στο 210 341 0211

Τι κουφώματα αλουμινίου ψάχνετε;

Ανακαλύψτε όλη την γκάμα κουφωμάτων αλουμινίου Europa της Alumin Smartline, και δείτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους που εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες κάθε χώρου.

Ξεκινήστε επιλέγοντας την κατάλληλη κατηγορία:

Συχνές ερωτήσεις

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικά, με την προϋπόθεση ότι τα κουφώματα είναι εξοπλισμένα με θερμοδιακοπή. Η θερμοδιακοπή εμποδίζει τις αγώγιμες ιδιότητες του μετάλλου και έτσι δεν μεταφέρεται η θερμότητα έξω από το σπίτι.

Προσιτή τιμή: Τα κουφώματα αλουμινίου είναι πιο προσιτά στην τιμή τους ενώ αντέχουν περισσότερο από κάθε υλικό και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση.

Αντοχή: Όπως είπαμε και πριν τα κουφώματα αλουμινίου αντέχουν πάρα πολύ καιρό. Πιο συγκεκριμένα, αντέχουν έως και 45 χρόνια.

Εύκολα στη συντήρηση: Η μόνη συντήρηση που απαιτείται είναι ένας απλός καθαρισμός του τζαμιού και του πλαισίου κάθε 2 με 4 μήνες ώστε να φαίνεται νέο και λαμπερό.

Πολλά σχέδια: Λόγω του τρόπου κατασκευής του αλουμινίου, αυτά τα παράθυρα μπορούν εύκολα να ικανοποιήσουν τις ακριβείς σχεδιαστικές προδιαγραφές σας, διατηρώντας παράλληλα την εγγενή αντοχή του υλικού. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ποικιλία προσαρμογών, από επιλογές υαλοπινάκων έως φινιρίσματα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Θερμική απόδοση: Τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην ενεργειακή απόδοση του σπιτιού καθώς μειώνουν τη μεταφορά της θερμότητας από έξω προς τα μέσα αλλά και την απώλεια θερμότητας από το σπίτι προς τα έξω. Αυτό σημαίνει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και επομένως μικρότερο κόστος κατανάλωσης, που μπορεί να σημαίνει κέρδος έως 60%, σε σχέση με άλλα κουφώματα. Η υψηλή ενεργειακή απόδοση των κουφωμάτων αλουμινίου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισαγωγή της τεχνολογίας πολυαμιδίου στα κουφώματα, η οποία ανέβασε την θερμομόνωση των υαλοπινάκων αλουμινίου σε εντελώς νέα επίπεδα, παρέχοντας βασικά οφέλη στους ιδιοκτήτες σπιτιού και στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που επιδιώκουν να εξοικονομήσουν χρήματα από τους λογαριασμούς ενέργειας.

Φιλικά προς το περιβάλλον: Το αλουμίνιο είναι επίσης ένα πλήρως βιώσιμο προϊόν. Είναι 100% ανακυκλώσιμο και μη τοξικό, αφήνοντας ένα ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα. Η ίδια η ανακύκλωση του αλουμινίου απαιτεί μόλις το 5% της αρχικής ενέργειας που καταναλώνεται για τη δημιουργία του.

Αν και αντιστέκονται στην οξείδωση και στη διάβρωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν είναι αδιάβλητα. Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να παρατηρήσετε κάποια αλλαγή στο φινίρισμα ή στο χρώμα των παραθύρων αλουμινίου σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά μονωμένα είναι το πλαίσιο και το φύλλο, εξακολουθούν να είναι μεταλλικά και να μεταδίδουν τη θερμότητα και το κρύο. Για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, προτείνονται τα κουφώματα με θερμοδιακοπή το οποίο εμποδίζει την μεταφορά θερμότητας ή κρύου.

Υπάρχουν 6 βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε τα σωστά παράθυρα και αλουμινίου που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

 1. Να είναι τελευταίας τεχνολογίας
 2. Το πόσο προσαρμόζονται στις ανάγκες σας
 3. Την ασφάλεια που ζητάτε και παρέχει η εταιρεία
 4. Την απόδοση που προσφέρουν σε θερμότητα
 5. Μεγάλη γκάμα σχεδίων και μεγεθών

Το κόστος των κουφωμάτων αλουμινίου διαφέρει αρκετά σε κάθε περίπτωση. Οι παράγοντες που το διαφοροποιούν περιλαμβάνουν:

 1. Το είδος που θα επιλέξει κάποιος, για παράδειγμα αν θα είναι απλό ή θερμοδιακοπτόμενο
 2. Τη δυσκολία της τοποθέτησης των κουφωμάτων. Είναι διαφορετικό να βάλουμε από την αρχή νέα κουφώματα και διαφορετικό να πρέπει να βγουν τα παλιά.
 3. Το σημείο που πρέπει να γίνει η τοποθέτηση.
 4. Τον τύπο του κουφώματος, για παράδειγμα αν θα είναι ανοιγόμενα, συρόμενα κτλ.
 5. Την ποσότητα που έχει ανάγκη ο ενδιαφερόμενος.
 6. Μηχανισμούς, χρώματα κ.α.

Έτσι λοιπόν, προτείνουμε πάντα να επικοινωνείτε με τον κατασκευαστή και να ρωτάτε απευθείας μια τιμή, αφού πρώτα τον ενημερώσετε για τις ανάγκες σας.

Το αλουμίνιο είναι πολύ ισχυρότερο από το uPVC και μπορεί να διαρκέσει για περισσότερα από 45 χρόνια, με ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση, γεγονός που το καθιστά και πιο ακριβό. Τα σύγχρονα uPVC είναι ισχυρά αλλά όχι τόσο ανθεκτικά όσο το αλουμίνιο, καθώς διαρκούν το πολύ 20-30 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστούν πιο σύντομα αντικατάσταση, κάτι που καθιστά τα κουφώματα αλουμινίου την καλύτερη και πιο μακροχρόνια επιλογή. Τέλος τα κουφώματα αλουμινίου διατίθενται σε 150 χρώματα RAL ενώ τα uPVC διαθέτουν μια συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων για να διαλέξετε.

Τα ξύλινα παράθυρα και κουφώματα είναι ακριβότερα από το αλουμίνιο ή το βινύλιο. Ταυτόχρονα, τα ξύλινα είναι επιρρεπή στους τερμίτες, γεγονός που σημαίνει μεγαλύτερο κόστος συντήρησης.

Γιατί να επιλέξετε την Alumin Smartline

Από το 1980 πρωτοπορούμε στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις και συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με προσιτές τιμές. Μέσα από την πολυετή συνεργασία μας με τη EUROPA, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή σε Ελλάδα και Ευρώπη, δίνουμε έμφαση στην κατασκευή και στους μηχανισμούς κουφωμάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς, με εξειδίκευση στον κλάδο των κουφωμάτων αλουμινίου, έχοντας ως κύριο στόχο την δημιουργια ενός απόλυτα λειτουργικού χώρου, όπως ακριβώς τον ονειρεύεστε! Στην Alumin Smartline, παρέχουμε εγγύηση 25 ετών για το προφίλ αλουμινίου και 5 ετών για τους μηχανισμούς λειτουργίας, με πλήρη τεχνική κάλυψη σε οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει.

Τα κουφώματα αλουμινίου της Alumin Smart Line σας εξασφαλίζουν μία ποιοτική καθημερινότητα, καθώς πετυχαίνετε υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, προστασία από τις καιρικές συνθήκες, αντιδιαρρηκτική ασφάλεια και φυσικά μία αισθητική που θα συμπληρώνει τέλεια την αρχιτεκτονική του χώρου.

Επιλέξτε το δικό σας σύστημα για παράθυρα, τζαμαρίες, μπαλκονόπορτες, μικρούς ή μεγάλους χώρους, με την εγγύηση ποιότητας της EUROPA και τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, στοχεύοντας σε μειωμένα λειτουργικά κόστη και ιδανικές συνθήκες για όλη την οικογένεια.

Photo Gallery

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ή κάλεσέ μας στο 210 341 0211