Χρώματα Κουφωμάτων Αλουμινίου

Η EUROPA προσφέρει όλα τα κουφώματα αλουμινίου σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και αποχρώσεων, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές να επιλέξουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει και ταιριάζει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε κατασκευής.

Αποχρώσεις RAL, MAT, SPECIAL EFFECT, METALLIC και Αποχρώσεις Ξύλου είναι στη διάθεση των καταναλωτών ικανοποιώντας κάθε αρχιτεκτονική επιθυμία για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Χάρη στις υπερσύγχρονες μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής, τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και την πιστοποίηση QUALICOAT και QUALICOAT Seaside Class (Νο 105), η βαφή σε όλα τα συστήματα αλουμινίου χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα που δημιουργεί ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα και άριστες ιδιότητες αντοχής στον χρόνο.

Η προστασία Seaside Class αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη προστασία που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στην αγορά ενάντια στη διάβρωση και την υγρασία σε περιοχές κοντά σε θάλασσα ή άλλους διαβρωτικούς παράγοντες. Μάλιστα, παρέχεται στα προϊόντα της EUROPA χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλα τα προσφερόμενα χρώματα, όμως καλό είναι να έχετε υπόψη ότι η απόδοση των χρωμάτων στον υπολογιστή είναι πιθανόν να αποκλίνει από το πραγματικό αποτέλεσμα. Επισκεφθείτε κάποια από τις εκθέσεις EUROPA για να δείτε από κοντά τη χρωματική γκάμα όλων των συστημάτων αλουμινίου και να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στις αισθητικές σας απαιτήσεις.