Ρολά Αλουμίνιου

Αν ψάχνεται ένα τρόπο ώστε να ελέγχεται την ποσότητα φωτός και αέρα που θα μπαίνει στο σπίτι σας τότε τα ρολά αλουμινίου είναι η λύση. Ακόμα σας προφέρουν ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Δείτε παρακάτω τις επιλογές σε ρολά αλουμινίου και διαβάστε περισσότερες πληροφορίες.

Ρολά αλουμινίου Europa 990

Το ρολό αλουμινίου «EUROPA 990» συνδυάζεται άριστα με όλα τα συστήματα αλουμινίου της EUROPA για ομοιόμορφη και καλαίσθητη εμφάνιση. Χάρη στη στιβαρή κατασκευή του προσφέρει υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία αλλά και πολύ μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή σε σχέση με τα ρολά από φύλλο αλουμινίου. Με έμφαση στη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, διαθέτει ειδικό τελείωμα για άριστη στεγάνωση και μοναδικό design. Διατίθεται και με δυνατότητα για ενιαία κατασκευή χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα μέχρι και 6 μέτρα για ανεμπόδιστη θέα ακόμα και στα πιο μεγάλα ανοίγματα. Κατασκευάζεται σε δύο τύπους: επικαθήμενο (ίσιο ή οβάλ) και εξωτερικό (οβάλ).

Περισσότερα

Ρολά αλουμινίου Europa 990 Hybrid

Το υβριδικό αυτό σύστημα ρολών από προφίλ αλουμινίου εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο θερμομόνωσης χάρη στην ειδική κατασκευή του που προστατεύεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Με έμφαση στη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, διαθέτει ειδικό τελείωμα για άριστη στεγάνωση και μοναδικό design. Διατίθεται και με δυνατότητα για ενιαία κατασκευή χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα μέχρι και 6 μέτρα για ανεμπόδιστη θέα ακόμα και στα πιο μεγάλα ανοίγματα. Κατασκευάζεται σε δύο τύπους: επικαθήμενο (ίσιο ή οβάλ) και εξωτερικό (οβάλ).

Περισσότερα

Ρολά αλουμινίου Europa 998

Με εξειδικευμένο σχεδιασμό και καινοτόμες προδιαγραφές, το ρολό «Europa 998» πρωτοπορεί προσφέροντας υψηλή αισθητική με τη μέγιστη ασφάλεια και τη δυνατότητα για περισσότερο αέρα και φυσικό φως. Παράλληλα, χάρη στον ειδικό μηχανισμό στις περσίδες TV 9220 και TV 9227 συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μηδενική απώλεια θερμότητας ακόμα και στα μεγαλύτερα ανοίγματα.

Ρολά αλουμινίου Europa 998 Hybrid

Με εξειδικευμένο σχεδιασμό και καινοτόμες προδιαγραφές, το ρολό «Europa 998 Hybrid» πρωτοπορεί προσφέροντας υψηλή αισθητική με τη μέγιστη ασφάλεια και τη δυνατότητα για περισσότερο αέρα και φυσικό φως. Παράλληλα, χάρη στον ειδικό μηχανισμό στις περσίδες TV 9220 και TV 9227 συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μηδενική απώλεια θερμότητας ακόμα και στα μεγαλύτερα ανοίγματα. Ο σύρτης που μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του ρολού παρέχει τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία, ενώ το έξυπνο μοτέρ σταματάει αυτόματα σε περίπτωση εμποδίου στην κίνησή του, για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και αντοχή.

Περισσότερα για τα Ρολά Αλουμινίου

Τα ρολά αλουμινίου αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες και αγαπημένες επιλογές τόσο των ιδιοκτητών σπιτιών όσο και των αρχιτεκτόνων, χάρη στα πολλαπλά οφέλη τους, όπως η αποτελεσματικότητα τους, η καλαισθησία τους και η εξαιρετική αντοχή τους.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ρολών αλουμινίου είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι ότι δίνει ένα πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα στην εικόνα του σπιτιού. Φαίνονται υπέροχα και κάνουν το σπίτι να δείχνει μοντέρνο. Επίσης τα ρολά αλουμινίου βάφονται ηλεκτροστατικά σχεδόν σε κάθε χρώμα που μπορεί κανείς να θέλει αλλά και μπορούν να σχεδιαστούν σε κάθε μέγεθος και άνοιγμα. 

Ένας ακόμη λόγος που τα ρολά αλουμινίου αποτελούν την τέλεια λύση είναι ότι είναι ιδιαίτερα εργονομικά και λειτουργικά. Μπορούν να προφυλάξουν από τον ήλιο και τις εξωτερικές συνθήκες, έχουν σχεδόν μηδενική απώλεια θερμότητας ενώ παράλληλα επιτρέπουν να επιλέξει κανείς πόσο φως ή αέρας θέλει να μπει στο σπίτι του. 

Τέλος, προσφέρουν ιδιωτικότητα, ασφάλεια και είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση ενώ παράλληλα πρόκειται για μία πολύ ανθεκτική κατασκευή που δεν διαβρώνεται και δεν σκουριάζει. 

Επιλέξτε από τα συστήματα ρολών αλουμινίου τελευταίας τεχνολογίας της Europa, εταιρεία συνώνυμη με την ποιότητα και την καινοτομία.