Σίτες Αλουμινίου

Στην alumin-smartline.gr θα βρείτε συστήματα σίτας αλουμινίου κορυφαίας ποιότητας, με κομψό σχεδιασμό, πανεύκολη χρήση και τέλεια εφαρμογή σε παλιά ή νέα κουφώματα αλουμινίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις σίτες αλουμινίου.

Europa 880

Η ιδανική πρόταση για Σίτα Ρολό και Σίτα Ανοιγόμενη, που ικανοποιεί ακόμα και τις δυσκολότερες απαιτήσεις. Με μοντέρνο σχεδιασμό, μοναδική λειτουργικότητα, ευκολία στη χρήση και απόλυτη εφαρμογή σε όλα τα Συστήματα Αλουμινίου EUROPA. Επιπλέον, η Σίτα Ρολό χάρη στον ειδικό μηχανισμό φρένου εξασφαλίζει άνετη, ομαλή και ελεγχόμενη κίνηση, ενώ το αντιανεμικό βουρτσάκι την κρατά στη θέση της, ακόμη και στο δυνατό αέρα

Περισσότερα
Σίτες Αλουμίνιου europa free bettio

Europa Free Bettio

Λειτουργικότητα & Aισθητική! Εμφάνιση που ξεχωρίζει! Η ΣΙΤΑ EUROPA FREE, έχει ίσιο πανί, χωρίς πτυχώσεις που εξασφαλίζει διακριτική και ομοιόμορφη αισθητική στο χώρο, εσωτερικά και εξωτερικά χωρίς την απαραίτητη χρήση οδηγού ολίσθησης.
To ειδικό πανί Fiberglass που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της σίτας, παρέχει άριστη ορατότητα και επιπλέον δεν σαπίζει και δεν καίγεται

Περισσότερα

Περισσότερα για τις Σίτες Αλουμινίου

Σίτες αλουμινίου σε ολοκληρωμένα συστήματα για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Επιλέξτε ανάμεσα σε σίτες ρολό ή ανοιγόμενες, που τοποθετούνται εύκολα σε όλα τα συστήματα αλουμινίου και δώστε εύκολες, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του σπιτιού σας. 

Η “Europa 880” αποτελεί την ιδανική λύση σε σήτα ρολό (οριζόντιο ή κάθετο) ή σήτα ανοιγόμενη (μονόφυλλη και δίφυλλη). Έχει μοντέρνο σχεδιασμό, αθόρυβη λειτουργία και εύκολη χρήση ενώ έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο. 

Η σήτα “Europa free” έχει ίσιο πανί σε γκρι χρώμα, εξασφαλίζοντας την υψηλή αισθητική του σπιτιού. Το ίσιο fiberglass πανί του διασφαλίζει την άριστη ορατότητα ενώ χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλη αντοχή. Δε σαπίζει και δεν καίγεται ενώ αντέχει και σε υψηλές πιέσεις ισχυρών ανέμων.

Τύποι Σίτας Αλουμινίου

  1. Σίτες Πλισέ – Η σίτα πλισέ ενδύκνειται για ΑμΕΑ και για ηλικιωμένους αφού παρέχουν πολύ παρέχουν εύκολη χρήση. Τοποθετούνται συνήθως σε μπαλκονόπορτες.
  2. Σίτες οριζόντιας κίνησης – Το άνοιγμα αυτής της σίτας είναι χειροκίνητο και το κλείσιμο γίνεται με μηχανισμό ο οποίος επιτρέπει την ομαλότητα. Oι σίτες οριζόντιας κίνησης είναι ιδανικές για μπαλκονόπορτες.
  3. Σίτες κάθετης κίνησης – Είναι πολύ οικονομικές και είναι ιδανικές για παράθυρα και πόρτες που δεν χρησιμοποιούνται τόσο συχνά
  4. Σίτες ανοιγόμενες – Είναι η καλύτερη επιλογή για σπίτια που βρίσκονται στο ισόγειο. Είναι ιδανική για κεντρικές εισόδους και κουζινόπορτες.
  5. Συρόμενες Σίτες – Οι συρόμενες σίτες γίνονται σε 2 τύπους, σε μονόφυλλες και δίφυλλες σίτες. Οι μονόφυλλες σίτες είναι ιδανικές για επάλληλα συρόμενα κουφώματα και V.W κουφώματα. Οι δίφυλλες σίτες είναι ιδανικές για μεγάλα ανοιγόμενα κουφώματα, ενώ δίνουν λύσεις σε κουφώματα που η διέλευση είναι συχνή. Πλεονέκτημα είναι το πολύ μικρό κόστος για τη συντήρηση τους.
  6. Σταθερές Σίτες – Η σταθερή σίτα είναι ιδανική για παράθυρα W.C και φωταγωγούς. Χρησιμοποιείται σε παράθυρα όπου η εξωτερική πρόσβαση δεν είναι απαραίτητη.