Σίτες Αλουμινίου

Σήτες Αλουμινίου

Κομψός σχεδιασμός & κορυφαία
ποιότητα

 ή κάλεσέ μας στο 210 341 0211

Στην Alumin Smartline θα βρείτε τις πιο ποιοτικές επιλογές σε συστήματα σήτας αλουμινίου της EUROPA, που συνδυάζουν το ιδιαίτερο design με την υψηλή αντοχή. Μοναδικό χαρακτηριστικό της σήτας αλουμινίου είναι η εύκολη προσαρμογή της με παλιά ή καινούργια κουφώματα αλουμινίου, ώστε να μην αντιμετωπίσετε κανένα λειτουργικό πρόβλημα.

Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς σήτα, ανάμεσα σε συστήματα ρολού, ανοιγόμενα, πλισέ ή αποσπώμενα, που συνδυάζονται αρμονικά με την αρχιτεκτονική του χώρου σας.

Γιατί να επιλέξετε την Alumin Smartline

Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς σήτα, ανάμεσα σε συστήματα ρολού, ανοιγόμενα, πλισέ ή αποσπώμενα, που συνδυάζονται αρμονικά με την αρχιτεκτονική του χώρου σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς στην τοποθέτηση κάθε είδους σήτας, ώστε να εξασφαλίσουμε έναν πλήρως λειτουργικό και αρμονικό χώρο, για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Τι σύστημα σήτας ψάχνετε;

Στην Alumin Smartline θα βρείτε τα κορυφαία συστήματα σήτας EUROPA που προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου.
Επιλέξτε ανάμεσα σε συστήματα ιδανικά για παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες θωρακίζοντας τον χώρο σας, όπως εσείς θέλετε.
Ο καλαίσθητος σχεδιασμός, η υψηλή αντοχή του υλικού ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και η άψογη λειτουργικότητα, είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτα.

Ξεκινήστε επιλέγοντας την κατάλληλη κατηγορία:

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ή κάλεσέ μας στο 210 341 0211

Συχνές ερωτήσεις

Οι σίτες από πλέγμα αλουμινίου έχουν περιορισμένες επιλογές χρωμάτων, αλλά είναι από τις πιο στιβαρές και ανθεκτικές επιλογές σίτας που υπάρχουν. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και θα σας προσφέρουν προστασία από διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

Οι σίτες αλουμινίου και η τιμή τους έχουν να κάνουν με το μέγεθος της σίτας. Το κόστος έχει να κάνει με το πόσο μεγάλες είναι, το οποίο βασίζεται στις ανάγκες του σπιτιού σας. Για το λόγο αυτό, θα σας προτείναμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να διευκρινίσετε την ποσότητα παραθύρων και τα μεγέθη τους ώστε να βγει ένα πιθανό μέσο κόστος. Επιπλέον, η τιμή εξαρτάται και από τις λειτουργίες της σίτας.

Οι σίτες αλουμινίου διαρκούν από 5-20 χρόνια. Αυτό το μεγάλο εύρος διάρκειας και ζωής της σίτας έχει να κάνει με το είδος ή τύπο της σίτας, τη συντήρηση που γίνεται, το μέγεθός της και τέλος τις καιρικές συνθήκες που υπάρχουν. Το αλουμίνιο ως υλικό οξειδώνεται με τον καιρό. Ως αποτέλεσμα, θα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής σε μια παραλιακή περιοχή.

Οι σίτες πρέπει να αλλάζονται κατά μέσο όρο κάθε 10 χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, οι σίτες για τα παράθυρα μπορεί να γίνουν εύθραυστες και να σκουριάσουν. Αυτό μειώνει την ακεραιότητα των παραθύρων σας και την ελκυστικότητα της ιδιοκτησίας σας. Μπορεί να μην υπάρχει καθορισμένη διάρκεια ζωής για σίτες παραθύρων, αλλά συνίσταται να αντικαθίστανται κάθε 10 χρόνια.

Τα στοιχεία μιας καλής σίτας περιλαμβάνουν την ανθεκτικότητα, τον επαρκή αερισμό, την εξωτερική ορατότητα και την προστασία από τα έντομα. Ορισμένες σίτες μπορούν να δώσουν στα παράθυρα μια θαμπή εμφάνιση, ενώ άλλες οθόνες είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμες από το εξωτερικό του σπιτιού.

Μια σίτα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην πρόληψη της εισόδου παρασίτων, εντόμων και σκόνης στο σπίτι. Ακόμη, μια σίτα επιτρέπει όλη την ποσότητα φυσικού φωτός και αέρα να μπαίνει στο σπίτι σας. Τέλος, μειώνει την ορατότητα για τους ξένους που κοιτάζουν το σπίτι σας.