ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Νο.1 στην Ασφάλεια & την Αισθητική

ή καλέστε μας στο 210 341 0211

Ίσως το Νο. 1 σημείο, όπου θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή για το σπίτι σας, είναι σίγουρα η ποιοτική, στιβαρή και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας!

Για εμάς, η Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας είναι πλέον απαραίτητη προυπόθεση σε κάθε σπίτι, καθώς το αίσθημα ασφάλειας στον προσωπικό σας χώρο καθορίζει την ποιότητα ζωής σας μέσα σε αυτόν. Με κύρια χαρακτηριστικά τα πολλαπλά σημεία κλειδώματος, την διπλή θωράκιση από ηλεκτρογαλβανιζέ λαμαρίνα και τους ενισχυμένους μηχανισμούς ανοίγματος, μπορείτε να επιλέξετε την πόρτα που ταιριάζει τέλεια στον χώρο σας, μέσα από ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων που σας παρέχει η Alumin Smartline.

Γιατί όμως να επιλέξετε την Alumin Smartline;

Από το 1980 πρωτοπορούμε στην τοποθέτηση θωρακισμένων πορτών ασφαλείας, παρέχοντας τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς και συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με προσιτές τιμές. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δίνοντας έμφαση στη δική σας ασφάλεια, στην ανθεκτικότητα των υλικών και στην προσεγμένη κατασκευή.

null
ΕΤΗ
ΕΓΓΥΗΣΗΣ
null
ΠΛΗΡΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
null
500+
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Εμπειρία και Τεχνογνωσία

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς στην τοποθέτηση της θωρακισμένης πόρτας που θα επιλέξετε, ώστε να εξασφαλίσουμε μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση στον χώρο σας, σύντομα και σωστά. Μετά την τοποθέτηση, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, αφού η ομάδα μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας, για οποιοδήποτε ζήτημα.

Δείτε μερικά από τα έργα μας

Ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να προσέξετε στην Θωρακισμένη Πόρτα;

Πριν αποφασίσετε ποια πόρτα ασφαλείας σας ταιριάζει, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά.

  • Διπλή Θωράκιση
  • Μεντεσέδες Βαρέως Τύπου
  • Τύπος Κλειδαριάς
  • Μηχανισμός Ανοίγματος
  • Σημεία κλειδώματος

Στην Alumin Smart Line συζητάμε αναλυτικά μαζί σας τα χαρακτηριστικά της κάθε πόρτας και είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα από την πρώτη επικοινωνία, μέχρι και την τελική τοποθέτηση της θωρακισμένης πόρτας .Δείτε τα στοιχεία που θα πρέπει να ζητάτε σε κάθε πόρτα ή καλέστε μας στο 210 3410211 για άμεση ενημέρωση

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ή κάλεσέ μας στο 210 341 0211

Συχνές ερωτήσεις

Οι καλύτερες και πιο ασφαλείς πόρτες είναι οι μεταλλικές – θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσουν, ακόμη κι αν χτυπηθούν.

Οι πόρτες ασφαλείας δεν παρέχουν μόνο ασφάλεια απέναντι σε διαρρήκτες αλλά μπορούν επίσης να σας κρατήσουν πιο ασφαλείς σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Υπερισχύει πολύ περισσότερο από μία απλή τυπική πόρτα σε όλες τις καιρικές συνθήκες και άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Μία πόρτα ασφαλείας μπορεί επίσης να αποδίδει εξαιρετικά σε ηχομόνωση.

Μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια αν ζείτε μόνος/η, και ειδικότερα αν έχετε οικογένεια και παιδιά. Θα μπορέσετε να εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια λόγω της αντίστασης που προσφέρει για το κρύο και ζέστη. Τέλος, αποτρέπετε του διαρρήκτες από το να προσπαθήσουν να παραβιάσουν το σπίτι σας, λόγω της μεγάλης δυσκολίας στο άνοιγμα μιας πόρτας ασφαλείας.

Ο καλύτερος τρόπος για να ασφαλίσετε την μπροστινή σας πόρτα είναι να χρησιμοποιήσετε κλειδαριές με κλειστό μπουλόνι (deadbolt locks), που είναι ο ισχυρότερος τύπος κλειδαριάς. Οι πολύ μακριές βίδες στις πλάκες κρούσης παρέχουν επίσης πρόσθετη ασφάλεια. Όταν έχετε πολλαπλές κλειδαριές, να θυμάστε να τις κλειδώνετε πάντα, ιδιαίτερα τα μπουλόνια.

Κατά τη διάρκεια της επιλογής σας θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο τύπο της κλειδαριάς όπου τοποθετείται στη πόρτα, τις λαβές, τις επενδύσεις της, το τύπο θωράκισης και τέλος να ταιριάζει εμφανισιακά με το χώρο σας και την αισθητική σας.