ΚΑΓΚΕΛΑ
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ &
ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ

Μέγιστη Ασφάλεια & Σύγχρονη Αισθητική

ή καλέστε μας στο 210 341 0211

Στην Alumin Smartline θα βρείτε ευρεία γκάμα σε Κάγκελα Αλουμινίου και σε Σιδερένια Κάγκελα, ιδανικά για τις ανάγκες κάθε εσωτερικού χώρου, μπαλκονιού ή κήπου. Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από μέγιστη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, ενώ οι απαιτήσεις και τα κόστη συντήρησης είναι ελάχιστα.

Εάν σας ενδιαφέρει η μέγιστη ασφάλεια του σπιτιού σας, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αισθητική, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε κάγκελα αλουμινίου, σιδερένια, με τζάμι ή πτυσσόμενα και να αλλάξετε εντελώς τον χώρο.

Γιατί όμως να επιλέξετε την Alumin Smartline

Με μεράκι αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια την κατασκευή και τοποθέτηση ολοκληρωμένων λύσεων σε κάγκελα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις και συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με προσιτές τιμές. Στο εργαστήριό μας δημιουργούμε από την αρχή τα κάγκελα που θα επιλέξετε, χρησιμοποιώντας μόνο κορυφαίας ποιότητας και πιστοποιημένα υλικά, ενώ το συνεργείο μας αναλαμβάνει την άμεση τοποθέτησή τους.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς, ώστε να εξασφαλίσουμε έναν πλήρως λειτουργικό και αρμονικό χώρο, με το σύστημα που θα επιλέξετε. Μετά την τοποθέτηση, φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε ζήτημα, θέτοντας την εξυπηρέτησή σας σε προτεραιότητα.

Τι κάγκελα ψάχνετε;

Στην Alumin Smartline θα βρείτε τα Κάγκελα που ψάχνετε, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και την αρχιτεκτονική του χώρου σας.

Δείτε μερικά από τα έργα μας, επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ή κάλεσέ μας στο 210 341 0211

Συχνές ερωτήσεις

Τα κάγκελα αλουμινίου μπορούν να διαρκέσουν 20 χρόνια ή και περισσότερο, σε αντίθεση με άλλα υλικά που μπορεί να διαβρωθούν ή να σαπίσουν με την πάροδο του χρόνου. Το αλουμίνιο διακρίνεται για την αντοχή του στις χημικές ουσίες, τη διάβρωση και τις καιρικές συνθήκες. Η προεπεξεργασία, η οποία είναι μια ειδική διαδικασία καθαρισμού, είναι το κλειδί για τη μακροζωία τους.

Το αλουμίνιο είναι γνωστό για την αντοχή και την ικανότητά του να αντιστέκεται στη διάβρωση και τη σκουριά. Ακόμη, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ σαν υλικό. Όλα αυτά καθιστούν το αλουμίνιο ένα εξαιρετικό υλικό για κάγκελα.

Το αλουμίνιο είναι και ισχυρό και ελαφρύ. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για έργα όπου η ασφάλεια δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο. Τα κάγκελα αλουμινίου προσφέρουν ένα αρκετά ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής και ασφάλειας σε μεγάλους και μικρά παιδιά, αφού μπορούν να κατασκευαστούν και να εγκατασταθούν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Τα κάγκελα αλουμινίου υπερέχουν συγκριτικά με το σίδερο, διότι αντέχουν πολύ περισσότερο στο χρόνο, ορίζοντας τα αλουμινένια ως την ανθεκτικότερη επιλογή. Τα σιδερένια κάγκελα είναι ένα υλικό βαρέως τύπου και μπορούν να αντέξουν ζημιές από φυσική δύναμη, φθορά και βαριά χρήση. Ωστόσο, τα σιδερένια κάγκελα καταστρέφονται εύκολα από τις καιρικές συνθήκες. Συνεπώς, η καλύτερη επιλογή μεταξύ των 2 είναι τα κάγκελα αλουμινίου.

Τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική επιλογή καθώς παρουσιάζουν σημαντικότερα πλεονεκτήματα από τα σιδερένια όπως η ανθεκτικότητα, η αντοχή, η ελάχιστη συντήρηση (απλός καθαρισμός). Τα σιδερένια κάγκελα παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο αλλά σίγουρα χρειάζεται ειδική επεξεργασία και συντήρηση για να έχουν διάρκεια ζωής. Για τους παραπάνω λόγους μπορούμε να πούμε πως τα κάγκελα αλουμινίου έχουν λίγο περισσότερη οικονομική επιβάρυνση από τα κάγκελα.

Τα κάγκελα αλουμινίου είναι μια εξαιρετική επιλογή, επειδή δεν επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες, πράγμα που συμβαίνει στο ξύλο. Επιπλέον, το αλουμίνιο δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη συντήρηση πέρα από την καθαριότητά του. Αντιθέτως, το ξύλο χρειάζεται συντήρηση και βαφή ανά 2-3 χρόνια. Το αλουμίνιο είναι επίσης πολύ πιο ελκυστικό αισθητικά, ενώ διατίθεται σε διαφορετικούς τύπους χρωμάτων, σχεδίων και μοτίβων που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας και στην εμφάνιση του σπιτιού σας. Για αυτούς τους λόγους, τα κάγκελα αλουμινίου είναι πολύ καλύτερα από το ξύλο όσον αφορά τη συντήρηση, την αντοχή και την ασφάλεια. Μπορεί να είναι πιο ακριβό, αλλά είναι μια εφάπαξ επένδυση που δεν μαστίζεται από πρόσθετο κόστος συντήρησης.

Τα κάγκελα αλουμινίου καθαρίζονται πολύ εύκολα με τη χρήση νερού, ενός ήπιου σαπουνιού και ενός σφουγγαριού. Μην χρησιμοποιείτε στεγνό ή πολύ τραχύ σφουγγάρι, καθώς μπορεί να καταστρέψει την επιφάνεια του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε ελαφριά, μέχρι να φύγουν όλες οι βρωμιές. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, καθαρίστε τα κάγκελα μια δροσερή και συννεφιασμένη μέρα.