Συρόμενα κουφώματα

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμίνιου από την Europa συνδυάζουν την αντοχή, τη λειτουργικότητα και την εργονομία με την κομψότητα και την αισθητική σε κάθε χώρο.  Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα μας

Συρόμενα κουφώματα europa 2000

Συρόμενα κουφώματα Europa 2000

Η ιδανική λύση για συρόμενα κουφώματα κάθε διάστασης που ταιριάζει σε όλους του χώρους και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Σε κλασικό σχεδιασμό συνδυάζει το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με τη στιβαρή κατασκευή και την υψηλή εργονομία.

Περισσότερα
Συρόμενα κουφώματα Europa 10000 Hybrid

Συρόμενα κουφώματα Europa 10000 Hybrid

Τα πρωτοποριακά ανασηκούμενα συστήματα «Europa 10000 Hybrid» ενδείκνυνται ακόμα και για τις πιο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, καθώς προσφέρουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο θερμομόνωσης για μηδενική σπατάλη ενέργειας. 

Περισσότερα
ESS 34 Hybrid

Συρόμενα κουφώματα ESS 34 Hybrid

Το συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα ESS 34 Hybrid σχεδιάστηκε με δείκτη την υψηλή ποιότητα και την ευελιξία. Προσφέρει πληθώρα κατασκευαστικών επιλογών που το εντάσσουν στα συστήματα που ανταπεξέρχονται στις περισσότερες απαιτήσεις.

Περισσότερα
Συρόμενα κουφώματα ESS 47 Hybrid

ESS 47 Hybrid

Η σειρά ESS 47 Hybrid αποτελεί την νέα αναβαθμισμένη πρόταση της Europa στα συρόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου. Αποτελεί ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών με απλές γραμμές σχεδίασης, που συνδυάζει την άψογη λειτουργικότητα με την μοντέρνα αισθητική.

Περισσότερα
ESS Hybrid A40

ESS Hybrid A40

Το νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα ESS A40 Hybrid αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συρόμενα συστήματα υψηλής θερμομόνωσης. Ο σχεδιασμός των προφίλ σε ίσιες γραμμές ακολουθεί τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Περισσότερα
ESS 800

Συρόμενα κουφώματα ESS 800

Η σειρά ESS 800 είναι συρόμενο σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Σχεδιάστηκε να δίνει λύσεις σε αντικαταστάσεις κουφωμάτων αλλά και σε νέες κατασκευές, με έμφαση στην σύγχρονη αισθητική και την λειτουργικότητα.

Περισσότερα

Περισσότερα για τα συρόμενα κουφώματα

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χωνευτά ή επάλληλα καθώς και ανάμεσα σε συμβατικά (απλά) προφίλ ή θερμομδιακοπτόμενα για καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Τα συρόμενα κουφώματα επιλέγονται όλο και πιο συχνά στις κατασκευές και τις ανακαινίσεις καθώς μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος για κουφώματα αλουμινίου

Υποστηρίζουν ακόμα και πολύ μεγάλα ανοίγματα σε πλάτος και ύψος για μπαλκονόπορτες σε πολύ δύσκολες συνθήκες ανεμοπίεσης ενώ χάρη στα εξελιγμένα ράουλα της κάθε πιστοποιημένης σειράς, επιτυγχάνεται πολύ εύκολη κίνηση σε συρόμενα φύλλα βάρους μέχρι και 900kg, δίνοντας τη δυνατότητα στον εκάστοτε κατασκευαστή να χρησιμοποιήσει όλη την γκάμα των εξελιγμένων ενεργειακών υαλοπινάκων (triplex, securit, Anti-Vandal) χωρίς να επιβαρύνει την λειτουργικότητα του κάθε κουφώματος.

Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί επίσης το γεγονός ότι υπάρχει όσο το αλουμίνιο δεν είναι πολύ εμφανές, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα κομψά και μοντέρνα ενώ επιτρέπουν στο φως να περνά ανεμπόδιστα στο εσωτερικό του σπιτιού. 

Επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα των κορυφαίων συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου Europa και ζήστε στις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας με σίγουρη ασφάλεια, σύγχρονες προδιαγραφές και υψηλή αισθητική.