Συρόμενα κουφώματα

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμίνιου από την Europa συνδυάζουν την αντοχή, τη λειτουργικότητα και την εργονομία με την κομψότητα και την αισθητική σε κάθε χώρο.  Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα μας

Συρόμενα κουφώματα europa 100

Συρόμενα κουφώματα Europa 100

Η πιο αξιόπιστη λύση συρόμενων κουφωμάτων μικρών διαστάσεων. Με έμφαση στον ευέλικτο σχεδιασμό και την οικονομικά προσιτή κατασκευή, προσφέρει υψηλή αισθητική χάρη στο άψογο φινίρισμα και λειτουργικότητα με τη χρήση ανοξείδωτου οδηγού για ομαλή και αθόρυβη λειτουργία.

Συρόμενα κουφώματα europa 2000

Συρόμενα κουφώματα Europa 2000

Η ιδανική λύση για συρόμενα κουφώματα κάθε διάστασης που ταιριάζει σε όλους του χώρους και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Σε κλασικό σχεδιασμό συνδυάζει το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με τη στιβαρή κατασκευή και την υψηλή εργονομία.

Με τη χρήση ανοξείδωτου οδηγού προσφέρει ομαλή και αθόρυβη λειτουργία. Διατίθεται σε ίσια και οβάλ γραμμή με ενσωματωμένη λαβή για άριστη αισθητική και λειτουργικότητα ανάλογα με τον χώρο.

Περισσότερα
Συρόμενα κουφώματα europa 2500

Συρόμενα κουφώματα Europa 2500

Μία καινοτόμα λύση στα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου που παρέχει υψηλή αισθητική και ασφάλεια στα κουφώματα μεγάλων διαστάσεων. Κατασκευασμένη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, η σειρά «Europa 2500» παρέχει άριστη λειτουργικότητα και ασφάλεια σε μεγάλα ανοίγματα με οριζόντια ή κάθετα καΐτια.

Ο μοντέρνος αλλά και διαχρονικός σχεδιασμός του εξασφαλίζει ανεμπόδιστη θέα και είσοδο του φυσικού φωτός σε όλο τον χώρο, ταιριάζοντας σε όλα τα στυλ και αρχιτεκτονικά design.

Συρόμενα κουφώματα Europa 6000 Hybrid

Συρόμενα κουφώματα Europa 6000 Hybrid

Μια προσιτή και αξιόπιστη λύση για την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων, καθώς συνδυάζει την οικονομική κατασκευή με την ανθεκτικότητα, το άψογο φινίρισμα για υψηλή αισθητική και την άριστη λειτουργικότητα με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού.

Περισσότερα
Συρόμενα κουφώματα Europa 10000 Hybrid

Συρόμενα κουφώματα Europa 10000 Hybrid

Τα πρωτοποριακά ανασηκούμενα συστήματα «Europa 10000 Hybrid» ενδείκνυνται ακόμα και για τις πιο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, καθώς προσφέρουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο θερμομόνωσης για μηδενική σπατάλη ενέργειας. Παράλληλα, χάρη στον εξελιγμένο μηχανισμό τους εξασφαλίζουν τέλεια και πανεύκολη κύλιση για αθόρυβη λειτουργία.

Περισσότερα

Περισσότερα για τα συρόμενα κουφώματα

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χωνευτά ή επάλληλα καθώς και ανάμεσα σε συμβατικά (απλά) προφίλ ή θερμομδιακοπτόμενα για καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Τα συρόμενα κουφώματα επιλέγονται όλο και πιο συχνά στις κατασκευές και τις ανακαινίσεις καθώς μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος για κουφώματα αλουμινίου

Υποστηρίζουν ακόμα και πολύ μεγάλα ανοίγματα σε πλάτος και ύψος για μπαλκονόπορτες σε πολύ δύσκολες συνθήκες ανεμοπίεσης ενώ χάρη στα εξελιγμένα ράουλα της κάθε πιστοποιημένης σειράς, επιτυγχάνεται πολύ εύκολη κίνηση σε συρόμενα φύλλα βάρους μέχρι και 900kg, δίνοντας τη δυνατότητα στον εκάστοτε κατασκευαστή να χρησιμοποιήσει όλη την γκάμα των εξελιγμένων ενεργειακών υαλοπινάκων (triplex, securit, Anti-Vandal) χωρίς να επιβαρύνει την λειτουργικότητα του κάθε κουφώματος.

Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί επίσης το γεγονός ότι υπάρχει όσο το αλουμίνιο δεν είναι πολύ εμφανές, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα κομψά και μοντέρνα ενώ επιτρέπουν στο φως να περνά ανεμπόδιστα στο εσωτερικό του σπιτιού. 

Επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα των κορυφαίων συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου Europa και ζήστε στις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας με σίγουρη ασφάλεια, σύγχρονες προδιαγραφές και υψηλή αισθητική.