Συρόμενα κουφώματα

Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου από την Europa σε πληθώρα επιλογών ανάλογα με τις αισθητικές και τις οικονομικές σας απαιτήσεις, για άνεση και εργονομία στους πιο μικρούς αλλά και στους πιο μεγάλους χώρους.

Συρόμενα κουφώματα europa 100

Συρόμενα κουφώματα Europa 100

Η πιο αξιόπιστη λύση συρόμενων κουφωμάτων μικρών διαστάσεων. Με έμφαση στον ευέλικτο σχεδιασμό και την οικονομικά προσιτή κατασκευή, προσφέρει υψηλή αισθητική χάρη στο άψογο φινίρισμα και λειτουργικότητα με τη χρήση ανοξείδωτου οδηγού για ομαλή και αθόρυβη λειτουργία.

Συρόμενα κουφώματα europa 2000

Συρόμενα κουφώματα Europa 2000

Η ιδανική λύση για συρόμενα κουφώματα κάθε διάστασης που ταιριάζει σε όλους του χώρους και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Σε κλασικό σχεδιασμό συνδυάζει το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με τη στιβαρή κατασκευή και την υψηλή εργονομία.

Με τη χρήση ανοξείδωτου οδηγού προσφέρει ομαλή και αθόρυβη λειτουργία. Διατίθεται σε ίσια και οβάλ γραμμή με ενσωματωμένη λαβή για άριστη αισθητική και λειτουργικότητα ανάλογα με τον χώρο.

Περισσότερα
Συρόμενα κουφώματα europa 2500

Συρόμενα κουφώματα Europa 2500

Μία καινοτόμα λύση στα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου που παρέχει υψηλή αισθητική και ασφάλεια στα κουφώματα μεγάλων διαστάσεων. Κατασκευασμένη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, η σειρά «Europa 2500» παρέχει άριστη λειτουργικότητα και ασφάλεια σε μεγάλα ανοίγματα με οριζόντια ή κάθετα καΐτια.

Ο μοντέρνος αλλά και διαχρονικός σχεδιασμός του εξασφαλίζει ανεμπόδιστη θέα και είσοδο του φυσικού φωτός σε όλο τον χώρο, ταιριάζοντας σε όλα τα στυλ και αρχιτεκτονικά design.

Συρόμενα κουφώματα Europa 6000 Hybrid

Συρόμενα κουφώματα Europa 6000 Hybrid

Μια προσιτή και αξιόπιστη λύση για την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων, καθώς συνδυάζει την οικονομική κατασκευή με την ανθεκτικότητα, το άψογο φινίρισμα για υψηλή αισθητική και την άριστη λειτουργικότητα με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού.

Περισσότερα
Συρόμενα κουφώματα Europa 10000 Hybrid

Συρόμενα κουφώματα Europa 10000 Hybrid

Τα πρωτοποριακά ανασηκούμενα συστήματα «Europa 10000 Hybrid» ενδείκνυνται ακόμα και για τις πιο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, καθώς προσφέρουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο θερμομόνωσης για μηδενική σπατάλη ενέργειας.

Ακόμα και σε πολύ μεγάλα ανοίγματα, θωρακίζουν το εσωτερικό του χώρου και παρέχουν τη δυνατότητα για φυσικό φως χωρίς καμία απώλεια θερμότητας. Παράλληλα, χάρη στον εξελιγμένο μηχανισμό τους εξασφαλίζουν τέλεια και πανεύκολη κύλιση για αθόρυβη λειτουργία.

 

Περισσότερα