Πτυσσόμενα Κουφώματα Αλουμινίου

Τα πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική λύση για όσους χρειάζονται λίγη περισσότερη ευελιξία χώρου. Τα πτυσσόμενα κουφώματα αλουμίνιου από την Europa φημίζονται για την ανθεκτικότητα, τη λειτουργικότητα και την εργονομία τους αλλά και για την υψηλή αισθητική τους. Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα μας

πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου Europa S500

Europa S500

Με έμφαση στον εργονομικό σχεδιασμό, η σειρά Europa S500 για πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζει λειτουργικότητα και ευελιξία σε μέρη, όπου ο ανοιχτός χώρος αποτελεί συνέχεια του κλειστού. Από ξενοδοχεία και καταστήματα μέχρι σπίτια, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επεκτείνετε τον εσωτερικό χώρο προς τη βεράντα εύκολα και γρήγορα, σε όποιο μέγεθος και αν είναι κατασκευασμένο το άνοιγμα. Σε κλασική γραμμή, η σειρά συνδυάζεται άψογα με τη σειρά EUROPA 500.

πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου Europa S550

Europa S550

Η εξελιγμένη σειρά στα πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και εργονομία της σειράς Europa S500 με την καινοτόμο τεχνολογία της θερμοδιακοπής, προσφέροντας τη βέλτιστη μόνωση ακόμα και στις εντονότερες κλιματολογικές συνθήκες. Έτσι, εξασφαλίζεται άριστες συνθήκες στο εσωτερικό και μηδενική απώλεια θερμότητας για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Σε κλασική γραμμή, η σειρά συνδυάζεται άψογα με τη σειρά EUROPA 550.

πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου Europa S5000

Europa S5000

Με έμφαση στον ευέλικτο σχεδιασμό και την εργονομία σε κάθε χώρο, η σειρά Europa S5000 εξασφαλίζει λειτουργικότητα και ευελιξία σε μέρη, όπου θέλετε να επεκτείνετε το εσωτερικό προς τη βεράντα ή τον κήπο. Το σχήμα «ακορντεόν» εξασφαλίζει το εύκολο και γρήγορο άνοιγμα χωρίς περιορισμούς στις διαστάσεις, σε όποιο μέγεθος και αν είναι κατασκευασμένο το άνοιγμα. Με το ξεχωριστό design της, η σειρά συνδυάζεται άψογα με τη σειρά EUROPA 5000.

πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου Europa S5500

Europa S5500

Η εξελιγμένη σειρά στα πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και εργονομία της σειράς Europa S5000 με την καινοτόμο τεχνολογία της θερμοδιακοπής που προσφέρει τη βέλτιστη μόνωση ακόμα και στις εντονότερες κλιματολογικές συνθήκες. Έτσι, εξασφαλίζεται άριστες συνθήκες στο εσωτερικό και μηδενική απώλεια θερμότητας για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Με το ξεχωριστό design της, η σειρά συνδυάζεται άψογα με τη σειρά EUROPA 5500.

Περισσότερα για τα πτυσσόμενα κουφώματα

Τα πτυσσόμενα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική λύση για όσους χρειάζονται λίγη περισσότερη ευελιξία χώρου. Τα πτυσσόμενα κουφώματα αλουμίνιου από την Europa φημίζονται για την ανθεκτικότητα, τη λειτουργικότητα και την εργονομία τους αλλά και για την υψηλή αισθητική τους. 

Ο σχεδιασμός τους με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές εγγυάται τη λειτουργικότητα και την ευελιξία τους. Το σχήμα “ακορντεόν” ή “φυσούνα” αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν να αυξηθεί ή να περιοριστεί ο χώρος εύκολα και λειτουργικά και εξασφαλίζει μεγάλη ελευθερία κίνησης και εύκολο και γρήγορο άνοιγμα. 

Τα πτυσσόμενα κουφώματα αλουμίνιου Europa έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και υψηλή αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Μπορούν να κατασκευαστούν είτε με περσίδες είτε με υαλοπίνακα ενώ με την καινοτόμο τεχνολογία της θερμοδιακοπής προσφέρουν αυξημένη θερμομόνωση και ηχομόνωση. 

Μπορούν να καλύψουν ιδιαίτερα μεγάλα ανοίγματα διατηρώντας την υψηλή αισθητική και τον minimal σχεδιασμό ενώ είναι εξαιρετικά ελαφριά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία λύσεων στα φύλλα, την κατασκευή και το άνοιγμα. Επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα των κορυφαίων πτυσσόμενων κουφωμάτων αλουμινίου Europa και ζήστε στις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας με σίγουρη ασφάλεια, σύγχρονες προδιαγραφές και υψηλή αισθητική.