Ανοιγόμενα Κουφώματα

Τα ανοιγόμενα κουφώματα αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς και διαχρονικές λύσεις στα κουφώματα αλουμινίου, χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό τους σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές επιδόσεις τους. Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα μας

Ανοιγόμενα Κουφώματα europa 500

Europa 500

Αποτελεί το πιο διαχρονικό σχέδιο ανοιγόμενων κουφωμάτων, το οποίο εναρμονίζεται άψογα σε κλασικά και μοντέρνα κτίρια. Με προσεγμένο φινίρισμα και υψηλή λειτουργικότητα, τα ανοιγόμενα κουφώματα… 

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα europa 5000

Europa 5000

Τεχνολογικά καινοτόμα, τα ανοιγόμενα κουφώματα Europa 5000 συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα, αποτελώντας τον πρωταγωνιστή στον χώρο και αναβαθμίζοντας το design του. Κυριαρχεί ο μοντέρνος…

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα europa 5000

Europa 5500 Hybrid

Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλού κλειδώματος, ο οποίος βελτιώνει τις αντιδιαρρηκτικές ιδιότητες του κουφώματος, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια για εσάς και την οικογένειά σας.

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα

EUROPA Hybrid A40 SI/ HS

Το ανοιγόμενο θερμομονωτικό κούφωμα EUROPA Hybrid A40 SI αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτάσεις παγκοσμίως στα συστήματα υψηλής θερμομόνωσης. Με ίσιες γραμμές και λιτό σχεδιασμό εναρμονίζεται πλήρως με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, συνδυάζοντας άριστη απόδοση και μοντέρνα εμφάνιση.

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα prima 850

PRIMA 850

Η σειρά “PRIMA 850” είναι μια οικονομική πρόταση στα ανοιγόμενα κουφώματα με σύγχρονη σχεδίαση και υψηλή απόδοση. Διαθέτει δύο μεγέθη φύλλων, μπινί και 23 χιλιοστά κάσα με δυνατότητα για μηχανισμό CAMERA EUROPEA, αλλά βγαίνει και σε έκδοση με 29 χιλιοστά κάσα, που δέχεται μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος.

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα prima 8500

PRIMA 8500

Η σειρά “PRIMA 8500” είναι μια οικονομική πρόταση στα θερμομονωτικά ανοιγόμενα συστήματα με λιτό σχεδιασμό και άριστη απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στη χρήση πολυαμιδίων 20 χιλιοστών στο φύλλο και την κάσα. Το σύστημα διαθέτει φύλλα με CAMERA EUROPEA αλλά και με δυνατότητα περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος.

Περισσότερα

Περισσότερα για τα ανοιγόμενα κουφώματα

Διατίθενται σε πολλούς τύπους και σχέδια και προσαρμόζονται άψογα στις εκάστοτε ανάγκες. Η μέθοδος της ηλεκτροστατικής βαφής (ή ηλεκτροστατική βαφή seaside glass για τις παράκτιες περιοχές) σας επιτρέπει να επιλέξετε μέσα από ένα ευρύ φάσμα από χρώματα, με εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες κάτι που το διατηρεί αναλλοίωτο ανά τα χρόνια. 

Παράλληλα προσφέρουν πολύ υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγανότητας στον αέρα και το νερό ενώ κλείνουν με περιμετρικό μηχανισμό κάτι που εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία και εύκολη χρήση τους.  

Προσεγμένα και ιδιαίτερα λειτουργικά, τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να ικανοποιήσουν σχεδόν κάθε απαίτηση. Επιλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα των κορυφαίων ανοιγόμενων κουφωμάτων αλουμινίου Europa και ζητήστε προσφορά.