Ανοιγόμενα Κουφώματα

Ανοιγόμενα Κουφώματα europa 500

Europa 500

Αποτελεί το πιο διαχρονικό σχέδιο, το οποίο εναρμονίζεται άψογα σε πληθώρα κτιρίων τόσο σε κλασικό όσο και σε μοντέρνο σχεδιασμό. Με προσεγμένο φινίρισμα και υψηλή λειτουργικότητα, τα ανοιγόμενα κουφώματα συνδυάζουν την καλαισθησία με την πρακτικότητα, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση.

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα europa 5000

Europa 5000

Τεχνολογικά καινοτόμα, τα ανοιγόμενα κουφώματα Europa 5000 συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα, αποτελώντας τον πρωταγωνιστή στον χώρο και αναβαθμίζοντας το design του. Κυριαρχεί ο μοντέρνος σχεδιασμός χάρη στις λιτές γραμμές και τις απαλές καμπύλες που δίνουν αυθεντικότητα και μια ολοκληρωμένη εικόνα που καλύπτει τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα europa 5000

Europa 5500 Hybrid

Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλού κλειδώματος, ο οποίος βελτιώνει τις αντιδιαρρηκτικές ιδιότητες του κουφώματος, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια για εσάς και την οικογένειά σας.

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα

EUROPA Hybrid A40 SI/ HS

Το ανοιγόμενο θερμομονωτικό κούφωμα EUROPA Hybrid A40 SI αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτάσεις παγκοσμίως στα συστήματα υψηλής θερμομόνωσης (Super Insulation). Με ίσιες γραμμές και λιτό σχεδιασμό εναρμονίζεται πλήρως με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, συνδυάζοντας άριστη απόδοση και μοντέρνα εμφάνιση.

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα prima 850

PRIMA 850

Η σειρά “PRIMA 850” είναι μια οικονομική πρόταση στα ανοιγόμενα κουφώματα με σύγχρονη σχεδίαση και υψηλή απόδοση. Διαθέτει δύο μεγέθη φύλλων, μπινί και 23 χιλιοστά κάσα με δυνατότητα για μηχανισμό CAMERA EUROPEA, αλλά βγαίνει και σε έκδοση με 29 χιλιοστά κάσα, που δέχεται μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος.

Περισσότερα
Ανοιγόμενα Κουφώματα prima 8500

PRIMA 8500

Η σειρά “PRIMA 8500” είναι μια οικονομική πρόταση στα θερμομονωτικά ανοιγόμενα συστήματα με λιτό σχεδιασμό και άριστη απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στη χρήση πολυαμιδίων 20 χιλιοστών στο φύλλο και την κάσα. Το σύστημα διαθέτει φύλλα με CAMERA EUROPEA αλλά και με δυνατότητα περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος.

Περισσότερα